Lazim bagi kehidupan sebuah keluarga, anak-anak merupakan penyeri yang menjadikan sesebuah keluarga itu lebih ceria. Namun, kadang-kadang gelagat mereka memerlukan tahap kesabaran yang tinggi bagi ibu bapa. Lebih-lebih lagi apabila dikaitkan tentang kekemasan dan kebersihan. Orang kata , pantang tengok keadaan kemas sikit, ada sahaja akal anak-anak ini nak buat dan memburukkan lagi keadaan.

Malu dengan kawan-kawan

Melalui satu posting yang dibuat oleh Azah Pi’e, wanita itu berkongsikan pengalamannya yang berasa malu apabila ingin menumpangkan keretanya kepada kawan-kawan kerana keadaan kereta yang berantakan dan memalukan walaupun menurutnya perkara itu normal bagi sebuah keluarga yang mempunyai anak-anak kecil.

Yes, aku tau tu normal bagi family yang ada anak-anak kecik ni. Tapi bila nak ajak kawan-kawan tumpang sekali, aku rasa macam Ya Allah malunya rasa. Dengan karpet kaki berlubangnya.


Terjumpa posting di FB

Ekoran daripada hal tersebut, wanita tersebut bersama suaminya berusaha mencari inisiatif lain menerusi laman facebook . Hasil pencarian tersebut telah menemukan mereka dengan satu posting yang menawarkan servis full interior car yang bertempat di Indera Mahkota Kuantan. Menurut beliau, tempat yang dikenali sebagai KZ GARAGE itu memberikan service yang terbaik kerana kerja-kerja pembersihan terus dibuat sebaik sahaja kunci kereta diserahkan. SERIUS TERBAIK KAN??? Hari ni hantar, esok dah siap.

Paling aku suka tengok bila kita serah kunci kereta je, terus dia buat. Had tu aku puji.. walaupun dalam kedai tu ada lagi 2-3 biji kereta lagi.. 

Tambahan daripada beliau juga, harga yang ditawarkan oleh KZ GARAGE sangat berpatutan dan yang paling penting beliau amat berasa kagum apabila terdapat kedai Melayu Muslim yang mampu menawarkan servis tiptop seperti KZ GARAGE.

Menerusi gambar-gambar yang telah dimuat naik, menunjukkan keadaan kereta wanita tersebut menjadi bersih dan kemas setelah mendapat perkhidmatan darpada KG GARAGE.

Kereta Jadi Seperti Baru

Posting daripada wanita tersebut juga mendapat perhatian daripada rakan-rakan facebook lalu memuji kereta beliau yang seolah-olah menjadi seperti baru .

Di akhir postingnya, Azah menjaminkan pengguna akan puas hati jika mendapatkan servis di kedai tersebut dan dia amat mengesyorkan kedai tersebut kepada pengguna. Jadi para pemilik kereta, sampai bila nak biarkan kereta anda berserabut tak berkemas ? Takkan nak tunggu sampai lipas bersarang dulu kot.. JOM CEPAT PAKAT SERBU KZ ZARAGE!! 🙂

Maklumat KZ GARAGE

Lokasi : A67 Jalan IM 3/11 Bandar Indera Mahkota
25200 Kuantan

Hubungi : https://wasap.co/ 60179794482/KZGarage-bmf

Sumber: Azah Pi’e, fb KZ GARAGE,

infected

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here